TAKEWON-DO pořádá nábor

15.09.2015 19:34


 Taekwon-Do - moderní bojové umění sebeobrany

Nábor

Kdo může přijít ?
Kdokoli. U čtyř až pětiletých dětí je lepší, když s dítětem cvičí starší sourozenec, rodič nebo prarodič. Máte-li nějaký zdravotní handicap, je možné Vám trénink individuálně přizpůsobit. Přístup trenéra k Vám je samozřejmě
adekvátní Vašemu fyzickému stavu (věku). V naší škole aktuálně cvičí studenti od 4 do 60 let.

Kdy a kam můžu přijít ?
Můžete přijít na jakýkoli trénink v průběhucelého roku. Pro trénink začátečníků jsou určeny všechny tréninky     od 10. kupu.

Musím něco platit ?
Rozhodně NE! Měsíc, ve kterém přijdete, máte kompletně zdarma. Umožňujeme tak začátečníkům, aby se nezávazně a zdarma seznámili s TKD a naší školou a zkusili si trénink tohoto jedinečného korejského bojového umění.

Co mám mít s sebou ?
Doporučujeme zkusit si trénink již na první hodině, protože tak nejlépe poznáte, co je to TKD. Můžete se ale aké Vašeho prvního tréninku zúčastnit pasivně - jako diváci. Na cvičení stačí mít s sebou tepláky a tričko.Cvičíme naboso (v případě zdravotních problémů možno cvičit v lehké sportovní obuvi).

Co budu na tréninku dělat jako začátečník ?
Nebudeme po Vás rozhodně chtít nic, čeho nejste fyzicky schopni. TKD učíme techniku po technice a jenom tak je zaručen rychlý rozvoj žáků. Rozhodně Vás nenecháme na prvním tréninku přerážet cihly nebo se prát. Budete cvičit základní techniky, strečink, základní sebeobranu, lehké kondiční cvičení. Jde nám o to, naučit Vás bojové umění se vším všudy. Náročnost cvičení si můžete přizpůsobit i sami počtem tréninků. Pro začátek doporučujeme pravidelně minimálně jeden trénink týdně plus alespoň část nejbližšího soustředění.

Je to bezpečné pro zdraví ?
V tabulkách úrazovosti jsou bojová umění obecně až daleko za populárním hokejem, fotbalem nebo třeba volejbalem. Cvičení TKD je prospěšné nejen pro zdraví fyzické ale i psychické. Má velmi pozitivní vliv na správné držení těla a také na posílení a protažení celého těla vůbec. Výborně funguje jako relaxace.

Už jsem TKD ITF cvičil(a)...
Výborně. Nebojte se znovu začít. Váš technický stupeň je stále platný, i když třeba bude nějakou dobu trvat, než si své znalosti a dovednosti oživíte.

Proč zrovna Vaše škola ?
Opravdu mnoho důvodů. Jsme největší a nejrozšířenější škola v České republice. Máme největší a nejpestřejší nabídku tréninků (všechny za jednu bezkonkurenční cenu), soustředění, zkoušek atd. Máme pravidelné tréninky po celý rok - tedy i přes letní prázdniny. Umožníme Vám od samých začátků cvičit s korejským mistrem. Vedení školy se TKD věnuje již několikátým rokem profesionálně. Individuální přístup ke každému žáku...


Tréninky

Vrané nad Vltavou, sokolovna  

čtvrtek 16.30 - 18.00

Vede Radek Záhejský  1. kup

Email: radek.zahejsky@tkd.cz

Telefon: 736 222 675

 
    
     




 
 
 


 
 
 


 
 
 
 
 


 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 



 
 
 
 
 
 
 
 



 

Email:
  radek.zahejsky@tkd.cz


 

 

Telefon:
  +420 736 222 675